NL - Watford - Dublin!
Door: Rowena
Blijf op de hoogte en volg Rowena
17 Juni 2005 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Heen gevlogen naar Dusseldorf en terug vanaf Eindhoven dit keer. Aangezien het weekend ook in het zuiden was, kwam dit wel goed uit. Helaas hebben we niets gewonnen, maar wel een onwijs leuk weekend gehad! :-) Lekker gevoetbald en natuurlijk gefeest! ;-)
Ben trouwens al enkele keren hier naar zelfverdedigingsles geweest. Dat word bij Maarten op de kazerne gegeven. Is best wel heel erg leuk! Ik zou er zelf nooit op zijn gekomen om te gaan doen, maar we dachten waarom zouden we het niet een keer proberen? En het is nog heel erg leuk ook! Ook voetbal ik nu wel eens met collega’s. Dat is natuurlijk ook wel erg leuk, want ik mistte het voetbal hier best wel een beetje.
Erg gezellig en iedereen is lekker fanatiek. Ook doe ik sinds een tijdje aan hardlopen met een collega van Maarten. We hebben het rustig opgebouwd en dat gaat nu heel goed. Jeetje, wat ben ik sportief aan het doen op het moment! ;-)
Paar weken terug zijn Maarten en ik naar een shopparadijs geweest. Het is wel een eindje rijden (zo’n 2 uur, het is vlakbij Dover), maar dan heb je ook wat! Het was zo’n outlet. Allemaal merkkleding heel goedkoop geprijst. Echt super. Daar wil ik zeker nog een keer heen voordat ik hier wegga. ;-)
Weekend van 4/5 juni weer naar NL geweest. Naar de verjaardag van Rianne geweest en nog lekker wezen stappen daarna.
Vorig weekend ben ik samen met 2 vriendinnen naar Dublin geweest. Dat was echt superleuk! Eerste avond hebben we even wat gedronken in een echt Ierse pub met Ierse muziek. Holadiejee! ;-) Zaterdag naar een meer geweest vlakbij. (Glendalough) Wat wel erg leuk was, want het was onwijs mooi weer! :-) Beetje gewandeld. ’S Avonds zijn we lekker wezen stappen in Club M. We hebben ons lekker uitgeleefd op de dansvloer. :-)
De volgende dag, bleef het wel droog, maar het was niet meer zo warm. Toen zijn we naar de Kilmainham Jail geweest, Guiness factory (1 piepklein slokje gehad van het bier, maar ik vind bier nog steeds echt niet te drinken!) en nog even langs de College. Nog beetje gewinkeld en toen was het weekend alweer om...
Mijn baan heb ik trouwens inmiddels al opgezegd. Ik werk nog tot eind augustus en dan verblijf ik een maandje in NL. Dit weekend komt er een meisje uit Nederland langs die dezelfde plannen als mij heeft. Midden-Amerika voor zo’n 5 maanden. Het is dus even afwachten of het klikt. Zou wel onwijs tof zijn! :-) Dan kan alles ook een beetje definitiever worden geregeld... nu is het nog maar een beetje afwachten of ik iemand heb waarmee ik samen kan reizen...
We zullen zien, jullie horen het nog wel...
Nou, fijn weekend allemaal en geniet van het mooie weer! Heb gehoord dat het morgen zo’n 30 graden word in NL! :-) Beter!