Back to work - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Rowena - WaarBenJij.nu Back to work - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Rowena - WaarBenJij.nu

Back to work

Door: Rowena

Blijf op de hoogte en volg Rowena

30 November 2004 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo allemaal!

En nu zit ik alweer in Engeland! Errug leuk weekend gehad in Nederland! Altijd wel weer fijn om eventjes thuis te zijn. :) Leuke dingen gedaan, lekker gekolonist en zondag nog gevoetbald ook! :) En... 6-1 gewonnen!!! :) Beter! Bijna direct na het voetbal weer naar huis... We doen er meestal zo'n 8 uur over. We gingen met de auto en dan met de trein door de Eurotunnel. (Calais - Dover)
En nu natuurlijk weer terug op het werk. Het gaat al een stuk beter dan vorige week. Hoef nu tenminste niet bij ELK telefoontje hulp van anderen te vragen. ;)
Fijne week allemaal en tot snel!

Groetjes Rowena.

• 30 November 2004 - 20:05

Ferdy:

Hoi Hoi,
    Ook leuk zo`n eigen site, nu snap ik ook waarom je aan het afdingen was bij mij in de winkel!(grapje)!Veel plezier daar en succes met je werk.
    groetjes aan Maarten en tot gauw!Doei Doei

• 02 December 2004 - 12:20

:Petra:

He Rowena,

alles goed?Ik heb je zondag helemaal niet gesproken,dus ben wel benieuwd hoe het nu met je gaat!Fijn gevoel he, dat je een weekendje thuis komt en dan ook nog wint met voetbal!!!!Werkze weer!

Groetjes Petra

• 06 December 2004 - 17:18

Annemie:

echt leuk zo'n site ik ga gauw effe kijken wanneer ik kan komen, maar ik zie je in ieder geval met oud en nieuw. XXX
    Annemie

• 07 December 2004 - 13:13

Kelly:

hey lieve roween,
    met kerst kom je alweer terug & 21 januari komen paps mam en ik ook weer naar jou toe, heb er nu al zin in :)
    liefs, kelly

• 07 December 2004 - 18:44

Diana:

he rowena wat een leuke site zeg. Ik zie je de 17 al erg veel zin in. Een kijkje nemen waar je nu bevakeerd. nou see you.
    groetjes Diana