*Dagjes uit naar Londen*2*
Door: Rowena
Blijf op de hoogte en volg Rowena
21 December 2004 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Afgelopen weekend hadden we weer bezoek. Diana kwam gezellig langs! Weer onwijs veel gedaan in het weekend. Vrijdag Diana tussen het werk door opgehaald op het vliegveld van Luton. Gelukkig kon ik mijn pauzes zo regelen dat dit lukte. :-) Kon Diana 2 uurtjes shoppen in het winkelcentrum wat onder mijn werk zit. Na het werk zijn we in Watford nog even naar het winkelcentrum geweest. Is toch wel wat leuker dan het winkelcentrum in Luton. (zeker als je je bedenkt dat ik elke dag een uur pauze heb ;-) )
Zaterdagochtend zijn we naar Portobello Road/Market gegaan. Dat was nog VEEL groter dan Covent Market. Vooral veel antiek enzo.
Na een tijdje hadden we het daar wel gezien en zijn we naar het Hayward Gallery gegaan. Daar was een tentoonstelling over optische illusies. Wel errug interessant! Nog even de Big Ben, London Eye (het grote reuzenrad) en de Tower Bridge bekeken. Bij de Tower Bridge raakten we aan de praat met 2 Nederlanders en een Engelsman. Wel heel grappig. Die Engelsman zat achter Diana aan! :-) We zijn toen nog met hun mee naar Buckingham Palace geweest. Maar daar waren we maar 10 min. ofzo en toen moesten we haasten. Ik had namenlijk afgesproken met een meisje van mijn werk en wat anderen om ergens pizza te eten. En wat voor pizza! Echt GROOT! :p Mjammie! :-) Was errug gezellig. Het was wel een beetje lastig om thuis te komen, want het was in Noord-Oost Londen en wij wonen in Noord-West Londen. Eerst een stuk met de bus en toen reden er helaas geen treinen meer. Maar gelukkig kon Maarten ons nog een stukje ophalen en kwamen we toch nog thuis! ;-)
Volgende dag rustig aan gedaan. 'S ochtends naar de Harrods geweest, nog heel wat andere afdelingen gezien die ik vorig weekend nog niet had gezien. Nog naar Piccadilly Circus geweest (die mooie verlichte reclame borden) en Trafalcar Square, ook nog langs Regent en Oxford Street geweest, nog wat winkeltjes ingeweest. Ook nog even bij Covent Garden gekeken. Was weer errug gezellig. 'S avonds hebben we thuis nog lekker een film gekeken.
Dit was ook een errug geslaagd en gezellig weekend!
Groetjes + =XXX= Rowena.
22 December 2004 - 21:38
Ellen:
Hey Roween!!
Dat ziet er gezellig uit!! Heb je al zin om weer naar Nederland te gaan?? Vast wel, ik heb Nederland alweer verlaten voor 10 dagen, maar kom volgende week terug om oud en nieuw te vieren in Vorden!! Ik zie je dan vast wel!! Lekker feesten!!
Fijne kerst!!
Liefs,
Tamas en Ellen vanuit Hongarije! -
23 December 2004 - 07:59
Rianne:
Hai Rowena
ja ja we hebben een computer en internet. hoop zo weer wat meer contact met je te kunnen houden. zie je met oud en nieuw en dan komen we 24 februari naar jullie toe. heb er echt zin in.
liefs Rianne -
23 December 2004 - 16:17
Diana:
Ha row ja het was errug gezellie het weekend. Die foto van ons voor de tower bridge is wel mooi geworden, beter als die ik heb.Hebben dus. Nou zie je gauw kussies Diaantje