Weekendje Belfast + paps/mams/Kel op bezoek in Eng
Door: Rowena
Blijf op de hoogte en volg Rowena
26 Januari 2005 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Verder natuurlijk nog in de stad rondgelopen, marktje bekeken, zondag nog een busritje gemaakt wat ook wel geinig was. Toch valt Belfast tegen nadat je een stad als Londen gewend bent. ;-) In Belfast is alles in het centrum op loopafstand. In 15 minuten loop je overal heen. Heeft ook wel wat! Had ook niet gedacht dat het erg groot zou zijn, maar het centrum was echt wel erg klein en compact.
Afgelopen weekend (21-23 januari) zijn paps en mams dan eindelijk op bezoek gekomen. Ook Kelly was mee, maar voor haar was het al haar 2e bezoek, want ze is in juni 2004 al eens op bezoek geweest. :-)
Ze kwamen aan op vrijdagavond en vlogen terug op zondagmiddag. Vandaar dat we alleen zaterdag hadden om Londen in te gaan. We hebben een mooie bustour door Londen gedaan. Zo kon paps mooi in 1 dag de meeste toeristische gebouwen/plaatsen bekijken. Ook Kelly en mams hebben veel nieuwe dingen gezien. Een tochtje in een boot over de Thames was bij de bustour in begrepen. Dit was natuurlijk ook wel errug leuk. ‘S avonds lekker rustig aangedaan bij ons thuis. En zondag nog even wezen shoppen in onze mooie grote shoppingmall in Watford. :-) Natuurlijk hebben we op zaterdag ook nog typisch Engels ontbijt gehad! :-P
Weer een erg geslaagd weekend!!!
Tot het volgende bericht. Foto's zullen snel volgen.
Groetjes Rowena.
26 Januari 2005 - 15:46
Ellen:
Hey Roween!!
Echt superleuk dat je ouders zijn geweest zeg!! Ik heb je vader al gesproken! Echt leuk! Ik vertrek aankomende vrijdag naar Parijs, spannend!! Ben druk bezig met inpakken!
Op mijn site staat het nieuwe adres, maar ik zal ook nog wel even een mailtje sturen.
Voor de zekerheid, (ook voor mensen die op deze site komen misschien) ellen.whereareyou.net
Liefs en een dikke kus!
Ellen -
01 Februari 2005 - 12:34
Mams:
Hoi roween
leuk die foto,s en het was super in engeland bij jullie. Over twee maandjes kom ik met hermien. doei kus mams. -
03 Februari 2005 - 14:44
Marije:
Hey Roween!
Ik had de foto's zaterdagavond ook al bij jullie thuis gezien, maar nu nog een keertje op de site; echt leuk! Vond het afgelopen zaterdag ook hartstikke gezellig, leuk om je weer even te zien! Alvast een fijn weekend en tot gauw!
Liefs, Marije -
05 Februari 2005 - 16:50
Cintha En Frank:
Hoi Rowena we hebben de foto's bekeken zo te zien gaat het goed,hier in Ulft ook
gr Cintha Frank Anouk en Leon