NL - Reisverslag uit Vorden, Nederland van Rowena - WaarBenJij.nu NL - Reisverslag uit Vorden, Nederland van Rowena - WaarBenJij.nu

NL

Door: Rowena

Blijf op de hoogte en volg Rowena

23 September 2005 | Nederland, Vorden

Hoi allemaal!

Op het moment weer even in NL. Geniet erg van mijn tijd met familie en vriendinnen. Vorig weekend een weekendje weg geweest met vriendinnen. Echt een heel gezellig weekend! Tussendoor nog druk met de voorbereidingen voor de reis. Erg spannend allemaal! Verder niet zo heel veel nieuws.
Mijn reisgenoot zit al in Guatemala. Mocht je meer over haar avonturen willen lezen dan kan dat op: www.susanmeijer.waarbenjij.nu
2 oktober vertrek ik zelf naar Guatemala en ik hoop dan ook dat ik het volgende verslag op mijn site vanaf daar kan doen. :-) Hopenlijk tot dan!!!

Rowena.

• 23 September 2005 - 12:18

Ellen:

Hee Roween!!
    Kan ik ook ergens een uitgebreid verslag lezen over het weekendje met vriendinnen?? Ben erg benieuwd!! Wel jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar er zit een kans in dat ik mijn afstuderen in NL ga doen, en wel in Nijverdal, dus niet ver van huis! Misschien kunnen we dan weer iets organiseren??
    Veel liefs uit Schotland!
    Ellen

• 03 Oktober 2005 - 12:29

Kelly:

hoi lieve roween. het weekendje weg was echt heel erg gezellig, dus dat moeten we zeker weer een keer doen!
    Ik mis je enorm!
    liefs, kelly